Vanaf 1990 werd Eddy dan ook gevraagd om deel te nemen aan de Honeymoon
show om zo in de zomer tijdens weekdagen een typetje uit te beelden in diverse
shows aan de Belgische kust in vakantiecentra en campings. Het idee rijpte toen
om dit met een nieuwe clowns maquillage te doen (zoals Clown Rocky er vandaag
nog steeds uitziet) en de befaamde Antwerpse conferencier (+) Wim Toquet leende
zijn vroegere artiestennaam aan Eddy Herman. Wim Toquet was op rust maar trad vroeger wel op in circussen als Rocky en gaf Eddy zijn toestemming en zegen om vanaf dan als Clown Rocky op te treden, dit reeds vanaf 1981...

De 7 Maanden circus (van april tot oktober) werden gecombineerd met de avondoptredens aan de Belgische kust, in de wintermaanden stonden tal van optredens gepland voor kinderen en senioren. 14 jaar lang was Clown Rocky op de baan met zijn vaste begeleider Jacques Joris voor de kindershows. De aanvragen bleven maar binnen komen en het jaar nadien al stopte de Honeymoon show. Clown Rocky's Vakantieshow werd geboren en zo kon Clown Rocky het circuit aan de Belgische kust overnemen in de diverse vakantiecentra en campings... maar dit was niet langer verenigbaar met het circus.

Clown Rocky werd erkend door het ministerie v/d Vlaamse Gemeenschap, dienst Volksontwikkelingswerk en Cultuurspreiding. Dit bood de mogelijkheid in 1993 om te starten met optredens met La Esterella & Yvonne Verbeeck en Eddy Bogaert als muzikant.

Vanaf 1995 stopt Patrick Goosens met zijn horeca betrekking (als maître d'hotel) en neemt vanaf dan alle boekingen voor zich, alsook de inmiddels uitgebreide administratie, vergezelt Clown Rocky dagelijks met zijn optredens als begeleider en technieker.
Het programma aanbod wordt uitgebreid met tal van artiesten, optredens voor senioren groeien spectaculair en Clown Rocky breidt zijn actie terrein gevoelig uit.

In 1997 krijgt Clown Rocky dè kans om te figureren als circusclown bij de zanger en goede vriend Christoff die een hit haalt met de single "Koning Clown".
Liefst 6 "Tien om Te Zien" (VTM) en 1x Muziekdoos (VRT) werden er ingeblikt!!

Ondertussen kwamen er al enkele tv reportages in Het Ei van Christoffels, Man Bijt Hond en op diverse regionale zenders...

In 2000 had Eddy een optreden gepland staan met Yvonne Verbeeck maar omwille van het overlijden van haar man moest naar vervanging worden gezocht. Yvonne Verbeeck beveelde toen Jacky Lafon aan en zo werd een samenwerking gestart met "Rita uit Familie".

Met tal van artiesten wordt een samenwerking aangegaan: Paul Severs, Christoff & Lindsay, Ivo Pauwels & Diana More, Davy Gilles, Yves Segers, Andrei Lugovski, Mieke,Wendy van Wanten en tal van  andere...

In 2005 wordt het idee opgerakeld om een programma te starten met Garry Hagger die ooit als 12 jarige begon als Gert Haeghe in een show met Eddy Herman.

In Januari 2005 vervult Clown Rocky ook de wens van Lien in het Radio2 programma "De Wensenkermis" ...

Clown Rocky brengt vanaf 2000 ook zijn eerste eigen cd uit met zelf geschreven kinderliedjes met de hulp van Tony Decora & Fio Van Steenland: De Kriebelshow. In 2000 volgt dan een tweede cd: De Safarishow, om dan in 2003 opgevolgd te worden door een derde cd: SIm Sala Bim. Een vierde cd zit in de ontwikkelingsfase maar de vele dagelijkse optredens dwingen ons tot uitstel...

2004 is een nieuwe fase in het leven van Clown Rocky: zijn eigen theaterbureel EHSPRODUCTIES wordt opgestart om de zeer vele aanvragen te kunnen opvangen. (www.ehsproducties.be) Inmiddels telt het theaterbureel enkele exclusieve artiesten zoals Dirk van Vooren, Katrien Gallez, Ivann, Guy Neve, Arthuro Cardini....alle boekingen voor deze artiesten verlopen dus exclusief via EHSPRODUCTIES .

Inrichters boeken soms tot 3 jaar op voorhand om Clown Rocky toch maar eens op hun affiche te kunnen krijgen!!

Clown Rocky is een begrip geworden in gans Vlaanderen, collega's prijzen hem om zijn mooie en vele op maat gemaakte kostuums en zijn veelzijdigheid. Inrichters loven Clown Rocky om zijn zéér kindvriendelijke aanpak en goede omgang met kinderen, inrichters van seniorenfeesten staan dan weer verbaasd dat met niet alle clowns over één en dezelfde kam mag scheren. Een clown voor senioren zag men niet direct zitten en de vooroordelen worden dan ook snel van tafel geveegd.

Dé slogan van Clown Rocky, die je overal kan terugvinden, is dan ook "Vakkennis is meer dan een laagje schmink..."  Een slogan die veel waarheid bevat en de inrichters dan ook wil aanzetten om zich niet enkel te focussen op de prijs maar ook het kwalitatieve eens in overweging te nemen.