Referenties

Wat onze klanten zeggen

“We zijn geweest bij het optreden in Sint-Idesbald. Wij waren blij dat het ondanks de harde wind doorging. Ze vonden het wederom geweldig (bedankt!) en willen eigenlijk nog eens komen kijken. Het is een soort verslaving, maar als wij aan de Belgische kust zijn moet ik een show van Clown Rocky gezien hebben!”

Patricia Vonckx
Jeugddienst Putte

“Ik heb vorig jaar uw show kunnen bewonderen. Het themalied zit nog steeds verankerd in mijn hoofd :-) Het is een supergezellig show. Ik wil enkele andere shows uitproberen en u tweejaarlijks programmeren in ons zomeraanbod.”

Michael Muyylaert
Stafmedewerker Openluchtevenementen

“We krijgen heel veel lovende reacties terug over Clown Rocky en zijn Sint & Pieten. Moet persoonlijk bekennen dat ik het de beste show vond die we de laatste jaren al hebben ingehuurd. We zouden dan ook volgend jaar opnieuw met jullie samenwerken.”

Verena
LANXESS Rubber

“We zijn geweest bij het optreden in Sint-Idesbald. Wij waren blij dat het ondanks de harde wind doorging. Ze vonden het wederom geweldig (bedankt!) en willen eigenlijk nog eens komen kijken. Het is een soort verslaving, maar als wij aan de Belgische kust zijn moet ik een show van Clown Rocky gezien hebben!xt”

Sam Van Ryssel
Jeugddienst

“10 jaar lang komt Clown Rocky al met zijn geweldige Halloweenshow naar Blankenberge. Intussen zijn we al 2 keer op zoek moeten gaan naar een grotere zaal door het groeiende succes. Een prachtig Halloweendecor en veel interactie met zowel kinderen als volwassenen zijn volgens ons de sleutel tot dit succes.”

Monica Tyteca
Dienst Evenementen Blankenberge

Klanten