Kriebelshow

Ik ben zo blij!

Meer info
Een dynamische en eigentijdse meespeelvoorstelling. Clown Rocky laat je meezingen, juichen, feesten en lachen!

Meer info »

Matrozenshow

Schip Ahoy!

Meer info
We hijsen de zeilen en stappen aan boord met Kapitein 'Clown Rocky'. Deze zomerse show van de grootste kindervriend licht het anker en vaart uit.

Meer info »

Safarishow

Oela Boela Woela Wee!

Meer info
Wie gaat er mee op reis? Samen met Clown Rocky gaan we op avontuur tussen de tijgers & apen.

Meer info »

Oosterse Show

Sim Sala Bim

Meer info
Clown Rocky neemt u mee op reis naar het land van Duizend-en-één-nacht. We gaan op stap doorheen het rijk van de Sultans, Kamelen en de Oosterse Magie.

Meer info »

Sinterklaasshow

Hoor wie klopt daar?

Meer info
Ideale warm-up show voor de komst van de allergrootste Kindervriend. Clown Rocky brengt een groot Sintfeest met de coolste hits, de gekste spelletjes en magische goocheltrucs.

Meer info »

Circusshow

Koningclown

Meer info
Een Clown is eigen aan het Circus. Maar in deze show zijn de kinderen de echte circusartiesten en schitteren ze in het podium met de gekste opdrachten. Een show vol hilarische taferelen en vol bewondering en magie.

Meer info »

Halloweenshow

Het spookt in huis

Meer info
Lekker griezelen en bibberen met Halloween... Een meespeelshow die u doet bibberen, goochelacts die u met verstomming slaan en leuke kindvriendelijke spelletjes.

Meer info »

Kerstshow

Jingle Bells

Meer info
Een gevarieerde en eigentijdse voorstelling. Zowel kleine als grote kinderen kijken met open ogen naar dit Kerstfeest.

Meer info »

Paasfeest

Bim Bam Bom

Meer info
Bim Bam Bom... Zo klinken de klokken van Rome. Zijn aanstekelijk openingsliedje klinkt heel herkenbaar en iedereen zingt het in een mum van tijd mee. Een van de vele themashows waar Clown Rocky weer het verschil weet in te maken.

Meer info »

Kindercarnavalshow

Alaaf Alaaf Alaaf

Meer info
Een feestgolf druist door de zaal en de polonaise wordt ingezet. Want met Clown Rocky is het altijd dolle pret.

Meer info »

Kleuterkriebelshow

Mijn naam is... Clown Rocky

Meer info
Een héél interactieve meespeelshow volledig afgesteld op de leefwereld van onze kleuters. Leuke maar eenvoudige goochelacts, herkenbare kleuren en clowneske toestanden. Dit alles op een aangepast geluidsniveau.

Meer info »

Grootouderfeest

Oma & Opa aan de top!

Meer info
Laat eens alle kinderen meegenieten zonder ze zenuwachtig hun beurt moeten afwachten voor een dansje. Clown Rocky brengt een vertederende show met de kleuters & grootouders. Samen maken we er een groot familiefeest van!

Meer info »

The Litle Rocky Dancers

Let the beast go

Meer info
Zin in iets extra? Onze Little Rocky Dancers zijn inzetbaar bij elk thema en tilt alles naar een hoger interactief niveau. Werkt zeer goed voor grote groepen, veel gevraagde extra in de zomershows.

Meer info »

Familie- & Humorshow

Hiep Hiep Hoera!

Meer info
Clown Rocky's Humorparade is de ideale show voor een huwelijk, jubilea, communiefeest, lentefeest, verjaardagsfeest in kleinere groep. Uiteraard wordt het optreden steeds aangepast in functie van de gelegenheid en gemiddelde aanwezigheid van de aanwezigen.

Meer info »

Mis je een show?

Contacteer ons!